Get the Flash Player to see this rotator.

Alkohol Testere med møntindkastSkab ekstra opmærksomhed om din forretning, og forøg din omsætning med en af vores flotte alkohol test maskiner.

Med en stor integret LCD skærm til reklamer, flot design og ekstrem let brugerflade vil en alkohol test automat forøge din omsætning mærkbart.

Hæng den f.eks. ved toilettet, og se hvordan dine reklamer tiltrækker sig opmærksomhed.

Ved at have en breathalyzer med møntindkast installeret, så dine kunder kan få fastslået deres promille, udviser du også socialt ansvar, samtidig med at du får en ekstra indtægt som følge af dette.

Vi har mange forskellige modeller af alko-test fra den mindste med en 7" skærm, til den største model med en kæmpe 19" skærm, der virkelig tiltrækker dine kunders opmærksomhed på annoncerne.

Du kan købe maskinerne kontant, finansieret, eller på leje basis - kontakt os og hør nærmere.

Vi arbejder på at få lavet en fast reklame aftale med flere større virksomheder, hvor vi i fremtiden vil tilbyde dig at fremvise deres annoncer en del af tiden, mod at modtage betaling for dette.
Alkohol Tester med Møntindkast 7" LCD skærm    Alcohol Test Vending machine 10" LCD screenAlkoholtest automat med møntindkast 14" skærmAutomat til alkohol test med 19" skærm
Vis produktside for: Alkohol Testere
Alkohol TestereDKK 8.900,00
Breathalyzer med møntindkast og LCD skærm til annoncer
Vores Alkohol testere er udført i god kvalitet, og flot design.

LCD skærmene kan vise slideshow af dine annoncer, eller video - og tiltrækker derved dine kunders opmærksomhed - dels til de tilbud du evt. vil vise på alko-test automatens skærm, dels på at prøve maskinen og teste deres promille.

Skab meromsætning, og udvis samtidig social ansvarlighed for din udskænkning af øl og alkohol, idet du er med til at sikre at folk ikke kører bil når de har indtaget alkohol.

Alko test maskinerne er ekstremt brugervenlige, og det tager kun 1 minut at rette reklamerne til.

Alko-test maskinerne kan også fås financieret, eller på leje basis - og vi arbejder på at indgå aftaler med større virksomheder om at annoncere på maskinernes LCD displays, hvor du kan få del i denne reklame indtægt.

Alle priser er anført i DKK ekskl. fragt og dansk moms